Heb je behoefte aan praktische ondersteuning bij het omgaan met je verslaving en om weer grip op je leven te krijgen? Bij SDiZ hebben we de kennis en de ervaring in huis om mensen die met een gok-, drugs-, drank- of andere verslaving praktisch te ondersteunen en begeleiden.

Verslaving en afkicken

Je kan naar ons doorverwezen worden door de reclassering, het GGZE of je huisarts, of je komt zelf naar ons toe. We gaan samen met jou kijken wat jij nodig hebt zodat je op je eigen tempo weer goed voor jezelf kan zorgen en kan functioneren in de maatschappij.

 

SDiZ is geen behandelaar, we luisteren naar je verhaal en wanneer behandeling nodig is brengen we je in contact met een verslavingskliniek en fungeren als jouw vertrouwenspersoon. Als je het op prijs stelt, gaat je persoonlijke begeleider mee naar sessies in de kliniek of gesprekken met specialisten.

 

Door een goede voorbereiding en begeleiding zorgen we dat je behandelperiode zo rustig mogelijk verloopt. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan het opstellen van een plan voor de administratie en het huishouden, of het maken van afspraken met je werkgever. Zo hoef je je over dat soort dingen geen zorgen te maken en kan jij je concentreren op het afkicken van je verslaving.

 

Heb je hulp of ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via 06-30992110 of info@SDiZ.nl