Werk-leer traject voor Pools sprekende Ambulant begeleider B

 (32 uur per week)

 

Wil jij graag aan de slag bij een organisatie die écht anders is en serieus luistert naar haar cliënten? Wij zijn Stichting Diversiteit in Zorg (SDiZ). SDiZ is een stichting die zich richt op cultuursensitief werken en klaar staat om mensen met én zonder migratieachtergrond, evenals statushouders, te ondersteunen. Bij ons is iedereen welkom!

Wij bieden diverse vormen van praktische begeleiding in Oost-Brabant, Gelderland en Noord-Limburg, zowel op locatie bij de stichting als bij de cliënt thuis. We werken altijd samen met andere hulpverleners, gemeenten en zorgaanbieders.

De organisatie groeit door en we zijn toe aan versterking. Daarom hebben we plek voor iemand die enthousiast wordt van een leer-werktraject voor ambulant begeleider B en die zowel de Nederlandse als de Poolse taal in woord en geschrift beheerst. Dat betekent dat je 1 dag in de week naar je opleiding gaat en daarnaast 32 uur per week bij ons werkzaam bent.

 

Woon je in ons werkgebied en zet jij je graag in voor mens en maatschappij? Ben je zelfstandig, verantwoordelijk, leg je gemakkelijk contact, beschik je over een gezonde dosis inlevingsvermogen en ben je bovendien proactief? Dan zoeken wij jou!

 

Jouw taken:

Als ambulant begeleider ben je verantwoordelijk voor het bieden van individuele ondersteuning en begeleiding aan cliënten in hun eigen leefomgeving. Je werkt samen met cliënten om hun zelfredzaamheid te vergroten, hun sociale netwerk te versterken en hen te ondersteunen bij het behalen van persoonlijke doelen. Onze doelgroep loopt uiteen van jong tot oud en zijn mensen met problemen op verschillende leefgebieden, zoals psychische en/ of lichamelijke gezondheid, financiën, werk en activiteiten.

 

Wat verwachten we van jou:

🔹 Dat je minimaal in bezit bent van een afgerond mbo 2 of 3 diploma

🔹 Beheersing van de Poolse en de Nederlandse taal in woord en geschrift

🔹 Inlevingsvermogen

🔹 Dat je niet afwacht, maar direct handelt als dat nodig is

🔹 Dat je echt contact maakt met een ander

🔹 Het vermogen om snel te schakelen bij onverwachte situaties

🔹 Dat je makkelijk communiceert met cliënten, hun familieleden en jouw collega's

🔹 Je bent in het bezit van rijbewijs B

 

Wat bieden wij jou:

🔹 Een functie voor 32 uur per week, naast een opleiding van 1 dag per week tot ambulant begeleider. Denk dan bijvoorbeeld aan de opleiding persoonlijk begeleider maatschappelijke zorg of sociaal werker op MBO-niveau

🔹 Een marktconform salaris

🔹 Een werklaptop en mobiel

🔹 Een jaarcontract, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd na een jaar

🔹 Werken in een warm en gezellig team waar we echt iets voor elkaar over hebben

🔹 Een organisatie met een inclusieve visie op heden en toekomst

🔹 Een dynamische werkomgeving

🔹 Bedrijfsuitjes


Interesse? Stuur je sollicitatie naar n.gurbuz@sdiz.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega bij SDiZ!