Herken je dit? Je voelt je vaak somber of hebt depressieve gedachten. Vind je het lastig om elke dag weer op te staan en naar werk of school te gaan. Je hebt minder interesse in activiteiten die eigenlijk heel leuk zijn en ervaar je minder gevoelens van plezier. Je hebt minder eetlust, slapeloosheid en gebrek aan energie.

Depressiviteit

Neem dan contact met ons op. Je kan je verhaal bij ons kwijt aan een vertrouwenspersoon en wanneer behandeling nodig is, en je daarvoor open staat, dan zullen we er samen met jou voor zorgen dat je de juiste hulp krijgt en we ondersteunen met een aantal zaken je tijdens de behandeling.

 

Als je het op prijs stelt, gaan we met je mee naar therapie. Door een goede voorbereiding zorgen we dat je tijdens je behandeling een begeleider hebt waarop je kan terugvallen. Daarbij kan je bijvoorbeeld denken aan het opstellen van een plan voor de administratie en het huishouden, of het maken van afspraken met je werkgever. Zo hoef je je over dat soort dingen geen zorgen te maken en kan jij je concentreren op jezelf.


Neem bij vragen of voor een aanmelding neem gerust contact met ons op