Stichting in Diversiteit in de Zorg (hierna SDiZ), onze naam zegt het al, is gespecialiseerd in cultuursensitief werken en het helpen van mensen met een migratieachtergrond, vluchtelingen en statushouders. Iedereen is welkom bij ons!

 

Onze begeleiders komen vanuit verschillende culturele en maatschappelijke achtergronden, daardoor is er altijd iemand die kan aansluiten bij jouw culturele en persoonlijke waarden en normen. Ook spreken onze begeleiders verschillende talen en kunnen dus met jou communiceren zonder dat er misverstanden ontstaan door de Nederlandse taal. Wij vinden het belangrijk dat jij de juiste hulp krijgt om gelukkig te zijn in Nederland. Welke begeleiding bieden wij?

 

Ambulante Begeleiding

Jouw begeleider komt bij jou op bezoek en zal samen met jou kijken wat je uitdagingen, krachten en wensen zijn. Dat kan zijn bij het vinden van werk, het doen van de administratie, je huis schoonhouden of meedoen in de Nederlandse maatschappij.

Daarnaast bieden we ook hulp bij:

 

Nederlandse taal

Is het Nederlands niet jouw moedertaal en/of spreek je deze taal niet vloeiend? Wij nemen de tijd zodat je je verhaal kan doen en we de juiste hulp kunnen regelen.

 

Wil je je Nederlands verbeteren of heb je een ander cultuur-gerelateerd probleem? Ook dan kan je ons bellen. Wij gaan met jou in gesprek en kunnen je in contact brengen met geschikte talenscholen en andere organisaties.

 

Heb je hulp of ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via 06-30992110 of info@SDiZ.nl

Interculturele Hulpverlening Brabant