SDiZ voor Jongeren

Jongeren die problemen hebben thuis of op school, het gevoel dat er niet naar hen geluisterd wordt of problemen hebben door drugs, alcohol of criminaliteit zijn welkom bij SDiZ om in vertrouwen hun verhaal te doen. Wij begrijpen dat zij hun frustratie ergens kwijt moeten en dat zij met sommige problemen of gedachten liever niet meteen naar hun ouders gaan. Door zonder oordeel te luisteren kunnen we samen kijken of er extra ondersteuning of hulp nodig is.

SDiZ voor ouders van tieners en jongvolwassenen

Voor ouders die zich zorgen maken over hun kind(eren) staat SDiZ altijd klaar. Er zijn 24 uur per dag ervaren, vakbekwame en betrokken medewerkers bereikbaar om hen te woord te staan. Wordt een kind gepest op school of vertoont hij of zij symptomen die op depressiviteit kunnen wijzen? Of het nu gaat om wrijving thuis met ouders of de andere kinderen in het gezin of problemen rondom drugs, alcohol of criminaliteit. Wij bieden een luisterend oor waarbij de ouders in vertrouwen hun verhaal kunnen doen. Daarna gaan we met de ouders, en indien gewenst kind, in gesprek om te bepalen of er vervolggesprekken nodig zijn of meer hulp ingezet moet worden als begeleiding, therapie, behandeling of intramurale opname.


Onze ervaren, vakbekwame en betrokken medewerkers komen vanuit verschillende culturele en maatschappelijke achtergronden en zijn 24 uur per dag te bereiken. Bij SDiZ zijn medewerkers werkzaam die diverse talen spreken, mocht het taalniveau van de ouder een belemmering vormen bij het bespreken van de situatie.

 

WMO Begeleiding Ondersteuning Hulp Brabant

Neem bij vragen of voor een aanmelding gerust contact met ons op via 06-30992110 of info@SDiZ.nl