Je kan als (jong)volwassene bij SDiZ terecht voor diverse vormen van hulpverlening en begeleiding

 

  • Maatschappelijke begeleiding oftewel Begeleiding Thuis voor ambulante ondersteuning bij dagelijkse taken. We bieden individuele en praktische begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling, administratie, het huishouden, opbouwen van een sociaal netwerk en het vinden en behouden van werk en opleiding.

  • Interculturele begeleiding. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen van mensen met een migratieachtergrond, vluchtelingen en statushouders.
  • Traumaverwerking, begeleiding bij depressie, agressie problemen en ondersteuning bij het afkicken van een verslaving.

 

Klik op de button die voor jou van toepassing is

SDiZ is gemakkelijk te bereiken zonder lange wachttijden tussen het eerste gesprek en de behandeling. We reageren snel (binnen 24 uur) op oproepen en kunnen binnen 48 uur een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Heb je hulp of ondersteuning nodig? Neem contact met ons op via 06-30992110 of info@SDiZ.nl


WMO-begeleiding en PGB (WLZ)

De maatschappelijke begeleiding van SDiZ valt onder de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Indien je in het bezit bent van een WMO-indicatie wordt onze begeleiding door de gemeente vergoed. Afhankelijk van je inkomen betaal je een kleine eigen bijdrage aan het CAK.

Het is ook mogelijk begeleiding van ons te krijgen via een PGB (Persoons Gebonden Budget). Dit is veelal wanneer er een indicatie is afgegeven vanuit de WLZ (Wet Langdurige Zorg). In dat geval kunnen wij rechtstreeks declareren bij de SVB SVB (Sociale Verzekering Bank).